Kuijpers en Concertgebouw sluiten contract prestatiegericht beheer & onderhoud installaties

Geplaatst op 02 december 2016 door Redactie

Onlangs is het contract voor het prestatiegericht onderhoud van de werktuigbouwkundige installaties van Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam getekend. Gea Zantinge, zakelijk directeur van het Concertgebouw, ondertekende in aanwezigheid van Ton Smit, chef technische dienst, de contractstukken met Martin van der Graaf, directeur Exploitatie & Beheer bij Kuijpers. Het contract is via een meervoudig onderhandse procedure tot stand gekomen.

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. De concertzaal heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden. Met meer dan 900 activiteiten (waarvan bijna 80% concerten) en ruim 700.000 bezoekers van concerten, educatieprojecten en besloten evenementen per jaar behoort Het Concertgebouw tot de best bezochte concertzalen ter wereld.

Het Concertgebouw heeft in Kuijpers een vakkundige partner gevonden voor het prestatiegericht en structureel werktuigbouwkundig beheer en onderhoud aan zijn gebouw voor middellange termijn. Gea Zantinge: “Het is voor ons van groot belang dat het fysieke (Concert) gebouw bijdraagt aan de sublieme muzikale ervaring van alle gebruikers. Een perfecte technische staat van het gebouw is hierbij onontbeerlijk. “

Martin van der Graaf: “Het bedrijfsproces van Het Concertgebouw vraagt om een alerte en optimale dienstverlening in een kritische omgeving. Met onze echte mensen dragen wij zorg voor echte oplossingen. We zijn trots op de samenwerking met Het Concertgebouw. Samen delen we de ambitie om topkwaliteit te bieden.”

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement