Installatie Totaal

Installatie Totaal is al ruim 23 jaar een toonaangevend Business-to-Business magazine voor installerende bedrijven en adviseurs. Via het magazine en online bieden wij u als adverteerder maatwerkoplossingen in de communicatie met uw doelgroep. Anders, onderscheidend, overzichtelijk én betaalbaar.

 

Vakblad

 

Vakblad Installatietotaal staat boordevol nieuws uit de installatiemarkt, technische artikelen, productinformatie, interviews en bedrijfsnoviteiten.
Met een groot lezers bereik en een hoge waardering is Installatie Totaal een buitengewoon interessant platform om uw diensten en producten te presenteren.

Onderwerpen die regelmatig besproken worden:

Energiebesparing, Centrale verwarming, Luchtbehandeling, Ventilatie, Koeltechniek, Airconditioning, Warmtapwatervoorziening, Led verlichting, Verbrandingsgasafvoersystemen, Meten, regelen en beveiligen, Warmtepomptechniek, Gebouw Automatisering, Noodverlichting, Isolatie, Zonne-energie, Beveiliging, Appendages, Sanitair, Pompen, Fittingen en koppelingen, Domotica, Duurzame energietechnieken, enz.

Doelgroep:

Zelfstandige installatiebedrijven, woningbouwcorporaties, energiebedrijven, ingenieursbureaus en adviseurs voor de installatiebranche, architecten en ziekenhuizen.

  • Verschijnt: 6x per jaar
  • Oplage: 5.200 
  • Jaargang: 23

 

Website


De site www.installatietotaal.nl staat boordevol nieuws uit de installatiemarkt, technische artikelen, productinformatie en interviews. Via de site bereikt u maandelijks ruim 21.500 beslissers in de installatiebranche. Een goed platform om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. 

  • Pageviews: ca. 338.000 
  • Unieke bezoekers: ca. 192.000

 

Digitale nieuwsbrief


Met de nieuwsbrief van Installatietotaal, die 3x per maand verschijnt, blijft de ontvanger op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de installatiebranche.

  • Ontvangers: ca. 19.400
  • Openingspercentage: ca. 38%
  • Commerciële mogelijkheden: Full banners, Advertorials, Partnermailings
  • Verschijningsfrequentie reguliere nieuwsbrief: 3x per maand op dinsdag en donderdag

Heeft u vragen over hoe u beter vindbaar kunt worden binnen uw doelgroep? Neem dan contact met ons op. Graag denken wij met u mee om een maximaal rendement uit uw advertentiebudget te realiseren.

U kunt bellen met Robert van de Peppel T+31 (0)53 - 461 80 80 of u stuurt een e-mail naar info@dero.nl.