HIBRIDE: dé hybride samenwerking tussen Inventum en Intergas

Geplaatst op 10 maart 2022 door Redactie

Het uitgangspunt van het nieuwe HIBRIDE concept? Samen eenvoudig en zonder te hoge kosten stappen zetten naar een duurzame woning.

Inventum + Intergas

Het HIBRIDE pakket bestaat uit de Inventum Spaarpomp, een hybride ventilatiewarmtepomp zonder buitenunit, en de Intergas Kombi Kompakt HRE cv-ketel. Een optimale samenwerking van twee sterke Hollandse merken, waarbij kwalitatieve producten samen zorgen voor een energiezuinige woning. Op een eenvoudige manier, maar ook voordelig: de consument ontvangt €2.250 aan subsidie op de Spaarpomp.

Deze pakkage deal koop je inclusief alle installatiematerialen onder 1 artikelnummer bij jouw Wasco vestiging.

Hybride verwarmen

De Spaarpomp zorgt ervoor dat de vervuilde lucht wordt afgezogen om vervolgens energie te halen uit deze ventilatielucht. Deze energie wordt gebruikt om de woning te verwarmen. Op deze manier gaat deze warmte niet verloren en ontstaat er een gezond binnenklimaat. Via de raamroosters wordt de woning weer voorzien van gezonde, frisse buitenlucht.

Als het echt koud is, dan springt de cv-ketel van Intergas bij. De overige maanden heeft de Spaarpomp de hulp van de cv-ketel niet nodig en verwarmt deze het huis alleen.

Bewonder het HIBRIDE concept tijdens de VSK-beurs op onze stand: 07.B010 of neem contact met Inventum op voor meer informatie.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement