Gas besparende radiator-ventilator maakt lage temperatuurverwarming mogelijk

Geplaatst op 28 februari 2017 door Redactie

ClimateBooster BV heeft een laag geprijsd en eenvoudig en comfort verhogend hulpmiddel op de markt gebracht dat het energielabel van woningen verbetert. Daarbij maakt het verwarmen met warmtepompen door middel van de bestaande conventionele radiator mogelijk.

De ClimateBooster is een nieuw systeem voor LTV op bestaande radiatoren. Het is een ventilatorbalk die met magneten onder de radiator wordt geplaatst. Door de extra luchtverplaatsing, neemt de warmteafgifte van uw radiator tot 80% toe. Daardoor is een aanvoertemperatuurverlaging met 20°C mogelijk.

ClimateBooster is ideaal voor renovatieprojecten waarbij een LTV systeem zoals een warmtepomp wordt geplaatst. Ook bij koudeproblemen kan ClimateBooster een oplossing bieden. De ruimte wordt sneller warm en het comfort van de woning verbetert.
De ClimateBooster is uitgevoerd met software die ook op koude temperaturen van de radiator reageert. De ClimateBooster kan dus ook in combinatie met een radiator gebruikt worden, om de ruimte te koelen. Dat kan door middel van een warmtepomp of een aparte koudwatermachine.

Kijk op de website voor meer informatie of op youtube voor de installatievideo.