Coolsafety pleit voor eerlijke prijzen voor mondkapjes

Geplaatst op 11 mei 2020 door Redactie

Waar eerst de mondkapjes zelf erg schaars waren, zijn nu mondkapjes voor eerlijke prijzen schaars aan het worden. Door het corona-virus schieten de prijzen van de zeer gewilde beschermingsmiddelen omhoog. Op sommige plekken gaan de mondkapjes voor € 9,- per stuk over de toonbank. Ongelooflijk, vindt veiligheidsspecialist en eigenaar CoolSafety Joost Rust. CoolSafety roept deze woekerprijzen een halt toe en pleit voor mondkapjes tegen eerlijke prijzen.

Joost Rust, directeur CoolSafety: “Waar eerst de mondkapjes zelf erg schaars waren, zijn ze nu op de meest verrassende plekken te koop. Helaas vaak alleen in grote verpakkingen én tegen bijzonder hoge prijzen. Wij zijn er voor onze klanten en willen heel Nederland veiliger laten werken en leven. Dat is onze missie. Wij bieden daarom mondkapjes aan tegen eerlijke prijzen. We laten alles per container deze kant op komen zodat er geen ‘dure’ schakels zitten tussen de klant en ons. Bovendien verpakken we ze speciaal per 10 stuks voor onze klanten die er geen 50 nodig hebben. Zo kopen zij niets te veel en blijft er meer over voor anderen. We willen veilig werken en samen werken, juist nu!”

CoolSafety is een online veiligheidsspecialist en leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen en een dochteronderneming van Wiltec B.V.


Reacties

Jeremey

28 mei 2020 om 02.58 uur

De Coronacriris biedt ook mogelijkheden.. helaas vallen de normale mensen te prooi aan de winstmakers.. Hier een interessant stukje: https://omgaanmetgeldzaken.nl/kansen-tijdens-corona-crisis/

Berner

28 mei 2020 om 02.56 uur

Dat lijkt mij een prima uitgangspunt

dirk van keulen devak@kpnmail.nl

21 mei 2020 om 13.27 uur

geef de prijs voor een werkelijk goede mondkap !!

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement