Zwolse FITTING FACTORY lanceert nieuwe vorstvrije buitenkraan

Geplaatst op 04 november 2019 door Redactie

Tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg, gehouden van 10 tot en met 12 september in de evenementen hal, introduceert BONFIX haar nieuwe vorstvrije buitenkraan (artikelnummer 71607). BONFIX verwacht veel van de kraan: “Met deze kraan als uitbreiding op het assortiment van BONFIX kan geen enkele installateur meer om ons heen. De vertrouwde luxe vorstbestendige gevelkraan (71605) zal ook in het assortiment blijven, ook deze kraan heeft al veel fans geworven de afgelopen jaren.” Aldus Marcel R. van Buul Directeur van BONFIX.

BONFIX komt met deze uitbreiding op haar assortiment en heeft veel voordelen. Een van de vele voordelen die de klant voor de vorstvrije buitenkraan van BONFIX zal doen kiezen is dat deze tijdens alle seizoenen te gebruiken is. De kraan loopt leeg, waardoor bevriezing onmogelijk is.

Een ander voordeel is al te merken tijdens de installatie, er hoeft geen spindel meer ingekort te worden. Naast deze twee voordelen is het tevens aan de eindgebruiker om te kiezen of er met een vaste draaiknop of met een losse sleutel water wordt getapt. Er kan te allen tijde worden gewisseld tussen de knop en sleutel aangezien beiden worden meegeleverd bij de kraan.
Bent u zoekende naar een vorstvrije buitenkraan? Laat u overtuigen door de installatiefilm en de technische documentatie via de QR code:

 
Overtuigd? Vraag BONFIX naar uw dichtstbijzijnde verkooppunt via verkoop@bonfix.nl of bestel de kraan bij de stand van BONFIX tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Levering geschiedt uitsluitend via de erkende groothandelaar.

Bekijk hier de installatiefilm.