Zwolse Fitting Factory blijft fors doorgroeien

Geplaatst op 30 november 2018 door Redactie

Het Zwolse bedrijf BONFIX B.V. groeit zo hard dat zij inmiddels bijna niet meer past in haar eigen logistieke centrum. Omdat er iedere dag nieuwe BONFIX-gebruikers bij komen, heeft directeur Marcel R. van Buul besloten het aan BONFIX grenzende stuk grond (à 2500 m2) aan te kopen. Aannemend Nederland is voorlopig nog volgepland, maar de ambities zijn er om in 2020 de fundering van dit nieuwe magazijn te leggen.

De komende tijd zal het stuk grond nog ‘braak’ liggen, maar de eerste beelden zijn inmiddels vrijgegeven. Inhakend op het nieuws met de foto gemaakt op Mars ziet het futuristische Bonfix-landschap er op dit moment uit zoals op de foto hierboven.

BONFIX, toonaangevende producent van fittingen, kranen en aanverwante producten voor de installatiemarkt, groeit ieder jaar aanzienlijk, waardoor uitbreiding van het bedrijfspand noodzakelijk is. Waarom de grond al gekocht is en er nog niet direct wordt gebouwd, legt directeur Marcel R. van Buul uit: “Door de grond nu al aan te schaffen, weet ik zeker dat we verder kunnen groeien in de toekomst en benodigde grond geen belemmerende factor zal zijn.” BONFIX levert haar klanten binnen 24 uur. Als zij dit wil blijven doen in de toekomst dan zal uitbreiding onvermijdelijk zijn door het groeiende klantenbestand.

Voor meer info rond BONFIX B.V. en de plannen en vorderingen rond de nieuwbouw kunt u terecht op de website en de Facebookpagina: www.BONFIX.nl en www.facebook.com/BONFIX

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement