Zonnepanelenkiezer toegevoegd op warmteservice.nl

Geplaatst op 17 april 2017 door Redactie

Sinds kort kan op warmteservice.nl gebruik gemaakt worden van een zonnepanelenkiezer. Een handig hulpmiddel waarmee uit alle losse producten eenvoudig het juiste pakket samengesteld kan worden.

De kiezer is voornamelijk ontworpen voor standaardinstallaties bij woonhuizen met schuine of platte daken tot een eigen verbruik van 10.000 kWh per jaar of een maximale dakoppervlakte van 60 m². Aan de hand van enkele vragen wordt een overzicht getoond van de verschillende pakketten die onderling goed vergelijkbaar zijn.

Erik van Zeijl van de afdeling Inkoop vertelt: "Het is vaak lastig te bepalen welke zonnepanelen geschikt zijn voor een huis. De zonnepanelenkiezer maakt de keuze voor het juiste pakket een stuk eenvoudiger. De pakketten houden rekening met onder andere de beschikbare dakoppervlakte, locatie, oriëntatie, hellingshoek en schaduwvorming."

Over Warmteservice
De slogan van Warmteservice luidt: 'gewoon perfect geregeld'. Samengevat: een uitgebreid assortiment A-merken uit voorraad leverbaar, professioneel advies en een persoonlijke service. De medewerkers doen er alles aan om klanten van het beste advies te voorzien over de materialen. Warmteservice verkoopt cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om het te installeren.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement