Ziggo Dome: 1e project met pompbeheer via webbased app

Geplaatst op 15 februari 2019 door Redactie

In de Ziggo Dome krijgen 17.000 bezoekers een perfecte live-beleving. Live muziek brengt altijd meerdere elementen met zich mee: muziek, licht, beeld, dans, gevoel en emotie. Het verbindt mensen op een grandioze en enthousiaste manier. De nieuwe D+Connect app van DAB Pumps is ook een echte verbinder. De app met D+Connect box verbindt alle pompen met het internet en zorgt voor een eenvoudig afstandsbeheer. Dan is en blijft de Ziggo Dome een toplocatie waar de grootsten der aarde graag acte de présence geven.

 

D+Connect app

Ruud Bongers, facilitair manager van de Ziggo Dome: “D+Connect van DAB Pumps is het State of the Art voorbeeld van The Internet of Things en mag in ons gebouw niet ontbreken. Immers ons gebouw moet in alle aspecten uitblinken. Met deze applicatie kunnen wij op eenvoudige wijze alle DAB-pompen op afstand monitoren, direct instellingen wijzigen en het logboek inzien. Er is geen kostbaar gebouwbeheersysteem voor nodig en geen specifieke software. Toekomstige software updates zijn dan ook niet relevant. Met alleen de intuïtieve D+Connect app kunnen wij alle DAB-pompen en -pompinstallaties in ons gebouw beheren. De app is zowel bij bestaande als nieuwe circulatiepompen, drukverhogers en pompsystemen toe te passen. U kunt deze gratis downloaden via de app store of google play, of via internetofpumps.com.”

 

D+Connect box

De D+Connect box is de interface van DAB Pumps, die elke bestaande of nieuwe DAB-pomp, drukverhoger of pompinstallatie, verbindt met het web. Deze compacte box is geschikt voor montage aan een wand of inbouw in een schakelkast op een DIN-rail. 

 

Duurzaam en gasloos

Dankzij de vele partners en betrokkenen in het bouwteam, waaronder Warmtebouw uit Utrecht, is een duurzame concertlocatie gerealiseerd. Warmtebouw zorgde voor het ontwerp en de realisatie van alle gebouwgebonden klimaattechnische en sanitaire installaties. De installaties zijn volledig ontworpen op een duurzaam en multifunctioneel gebruik. De energievoorziening geschiedt door middel van warmte- en koudeopslagsysteem in de bodem. Alle pompinstallaties zijn van het merk DAB Pumps. Jan Bruins Relatiebeheerder Service en Energiebeheer van Warmtebouw: “bij DAB Pumps is de service gewoon goed. Dit geldt voor alle fasen tijdens het realiseren van een project. Zowel in het voortraject, de uitvoering als na de inbedrijfstelling. Bovendien reageert men zeer adequaat bij noodsituaties, zodat deze snel worden opgelost.”


www.dabpumps.nl
www.warmtebouw.nl/projecten/ziggo-dome

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement