Zelfdragend voorwandsysteem, aangepast aan de behoeften van utiliteiten

Geplaatst op 12 februari 2018 door Redactie

De nieuwe TEMPOFIX 3 is het ideale antwoord aan de noden van utiliteiten: het systeem is bestand tegen intensief gebruik en vandalisme en is één van de meest compacte voorwandsystemen beschikbaar op de markt. Doordat het systeem geen spoelbak heeft, kan deze geïnstalleerd worden in de strakste plaatsen, zoals technische kasten.

Het voorwandsysteem wordt voorgemonteerd geleverd en kan dus snel een gemakkelijk geplaatst worden. TEMPOFIX 3 is zelfdragend bij installatie op een dragende vloer. Er bestaat eveneens een versie voor bevestiging op een draagmuur.
De directe spoeling is de meest hygiënische oplossing: in tegenstelling tot spoelbakken is er geen waterstagnatie, en dus geen kalkaanslag of ophoping van onzuiverheden.

Dankzij de directe spoeling wordt het risico op lekken verhinderd. Wanneer een spoelbak blijft lopen kan dit een verspilling van water van 220 m³ per jaar en per toilet veroorzaken. Het voorwandsysteem kan uitgerust worden met een TEMPOFLUX 2 zelfsluitende directe spoeling met dubbele bediening 3l/6l of een TEMPOMATIC elektronische directe spoeling.