WTH; uw kennispartner op het gebied van duurzaamheid en circulariteit!

Geplaatst op 15 september 2021 door Redactie

WTH neemt een actieve rol in de energietransitie met modulaire en digitale producten en diensten.

Content

Nederland wil in 2050 een volledig circulaire economie hebben. De bouwwereld ‘worstelt’ nog met het zoeken naar passende oplossingen. Maar het biedt ook kansen voor het toepassen van nieuwe technieken en verdienmodellen waarbij er meerwaarde ontstaat voor de installateur, de klant én het klimaat. WTH denkt graag met u mee.

Innovatieve oplossingen vanuit slimmer design

Vanuit een slimmer design ontwerpt WTH innovatieve en duurzame oplossingen waardoor onze producten kwalitatief beter worden, langer meegaan en dus minder vervangen hoeven te worden en er bovendien minder materialen nodig zijn. Een schoolvoorbeeld van een vooruitstrevend project waarin de innovatieve producten van WTH zijn toegepast is het nieuwe kantoor van Triodos bank.

WTH deelt kennis & kunde over tal van klimaatsystemen

WTH creëert een klimaat waarin grensverleggende samenwerkingen worden aangegaan en hoogstaande innovaties met elkaar worden gedeeld. WTH loopt hierin voorop en ondersteunt bouwpartners met verregaande kennis & kunde over klimaatsystemen. Zo bouwt WTH samen met partners, verder aan een duurzaam en gezond leefklimaat en kun je altijd én overal bouwen op de kennis van WTH!

Meer weten over onze duurzame oplossingen? Je leest het hier