WTH; samen bouwen aan een duurzaam en gezond leefklimaat

Geplaatst op 13 april 2022 door Redactie

Het is onze verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de leef- en werkomgeving van mensen te behouden en te verbeteren.

Nederland wil in 2050 een volledig circulaire economie hebben. Wij dragen graag ons steentje bij. Dit doen wij door het toepassen van nieuwe technieken en verdienmodellen waarbij er meerwaarde ontstaat voor de installateur, de klant én het klimaat. WTH denkt graag met je mee.

Volledig afvalvrij in 2025

WTH loopt graag voorop en ondersteunt bouwpartners met verregaande kennis & kunde over klimaatsystemen. In 2025 willen wij volledig afvalvrij zijn. Op verschillende niveaus zetten we stappen om dit doel te behalen. Bij materiaalkeuzes letten wij op de herkomst en verwerking van het materiaal én wat er in de toekomst mee kan gebeuren. Door dit nu te registreren en te documenteren zijn onze producten geschikt om ze straks een identiteit te geven in het materialenpaspoort van elk gebouw. Ook zoeken we proactief naar mogelijkheden om verpakkingsmaterialen als karton en plastic tot een minimum te reduceren.

Innovatieve oplossingen vanuit slimmer design

Vanuit een slimmer design ontwerpt WTH innovatieve en duurzame systemen die zorgen voor een zo optimaal mogelijk energieverbruik gedurende de gehele levensduur zodat we onze duurzame energiebronnen effectief en efficiënt gebruiken. Door onze producten modulair én circulair te maken bieden wij voor elk vloerverwarmingssysteem een passende oplossing.

Samen bouwen aan een duurzaam en gezond leefklimaat

Zo bouwt WTH samen met partners, verder aan een duurzaam en gezond leefklimaat en kun je altijd én overal bouwen op de kennis van WTH!
Meer weten over onze duurzame oplossingen? Je leest het hier