WTH presenteert: vernieuwde Universele Modulaire Regeling

Geplaatst op 13 november 2020 door Redactie

De nieuwe regeling van WTH

WTH hecht waarde aan het installatiegemak voor installateurs en gebruikersgemak voor bewoners. De specialisten van WTH hebben de beste eigenschappen van de UMR Vario gebruikt voor de ontwikkeling van de vernieuwde regeling. Het resultaat mag er zijn: de UMR Pro.

Wat kan de UMR Pro?

Met de UMR Pro verhoogt WTH het comfort door sneller op te stoken met een egalere vloertemperatuur. En dat tegen een hoger rendement en dus minder CO2-uitstoot. De UMR Pro voldoet aan de huidige wet- en regelgeving zoals o.a. BENG, TOjuli en het Bouwbesluit en is klaar voor de toekomst.

De UMR Pro is de enige in de markt die elektronisch kan regelen. Dat betekent dat je met sensoren de aanvoer- én retourtemperatuur meet, waardoor het zichzelf kan aansturen en bijsturen. Daarnaast is deze regeling voorzien van een ventielkick, wat er voor zorgt dat systemen niet meer vastlopen en dus bijdraagt aan een langere levensduur.

Installatiegemak

De UMR Pro is gemiddeld 3x sneller te installeren dan haar voorganger door een slimmer en compacter ontwerp. Via een smart device is de UMR Pro eenvoudig te configureren. Installeren in één handomdraai.

Klinkt dit interessant? Neem contact op voor de mogelijkheden!