WTH | Klimaat waar je op kunt bouwen

Geplaatst op 16 oktober 2020 door Redactie

Een aangenaam binnenklimaat

Vloerverwarming en -koeling is niet meer weg te denken uit hedendaagse bouwprojecten. Het houdt de goed geïsoleerde woning eenvoudig op temperatuur, zowel in de winter als in de zomer, tegen een laag energieverbruik. Door toepassing van vloerkoeling voldoen de woning aan de vastgestelde norm voor temperatuuroverschrijving (TOjuli).

Waarom een regeling bij vloerverwarming en -koeling?

De onzichtbare werking van vloerverwarming en -koeling kan nog meer tot zijn recht komen door het toepassen van een regeling. Het gemak en comfort voor de eindgebruiker kan hierdoor veel nauwer aansluiten bij de wensen en levensstijl, doordat er meer controle is over welke ruimtes wel/niet worden verwarmd/gekoeld en wanneer dit mag gebeuren. Bovendien kan de regeling de installatie veel gerichter aansturen, waarmee we het energieverbruik, en daarmee CO2-uitstoot, drastisch kunnen verlagen. De regeling levert hiermee ook een belangrijke bijdrage om te kunnen voldoen aan verschillende Wet- en regelgeving.

Het kan beter!

Het kan efficiënter. Het kan eenvoudiger. Het kan sneller. Daarom verbeteren wij continu onze producten om iedereen een nóg gezonder en duurzamer leefklimaat te bieden. Ook de regeling hebben wij vernieuwd om dit te kunnen realiseren.

Nieuwsgierig? Houd ons de komende tijd goed in de gaten!