WTH introduceert: modulaire verdelers

Geplaatst op 13 januari 2021 door Redactie

Verdelers die nog duurzamer, flexibeler en ook nog eens circulair zijn. WTH introduceert: modulaire verdelers!

Zo simpel mogelijk

Minder producten, maximale mogelijkheden en flexibiliteit. Met een beperkt aantal bouwstenen – ongeveer 150 – kan WTH nu meer dan duizend verschillende ‘bouwsels’ maken. Deze zijn nóg sneller en eenvoudiger te installeren en in bedrijf te stellen. Minder onderhoud en minder kans op storingen, dus minder faalkosten!

Modulair en flexibel

De modulaire verdelers van WTH zijn compleet vernieuwd en binnenkort verkrijgbaar. De nieuwe generatie verdelers zijn revolutionair, modulair en ook nog eens toepasbaar op elke warmtebron. Alle modulaire verdelers in zowel kunststof en staal hebben dezelfde werking en opbouw, waardoor ze onderling uitwisselbaar zijn. Afhankelijk van de warmtebron worden de verdelerbalken (voor aanvoer en retour) uitgebreid met een module. Deze modules zijn onderling uitwisselbaar. Als de warmtebron verandert vervang je eenvoudig alleen de module. Ook de regeling is te integreren met elk type modulaire verdeler, zonder extra aanpassingen en deze neemt vrijwel geen extra ruimte in beslag.

Compact en makkelijk te installeren

Voor elke installatie en elk gebouwtype nog steeds een passende oplossing, maar nu nog beter, sneller, flexibeler en duurzamer. Voortaan met lichter gereedschap aan het werk, tijdwinst boeken, kosten besparen en volledig zijn voorbereid op de toekomst.

Dat is een Klimaat waar je op kunt bouwen!