WTH; een kennispartner waar je op kunt bouwen

Geplaatst op 10 juni 2021 door Redactie

Alles onder één dak

Als installateur werk je het liefst met een betrouwbare partner met alle kennis in huis, waar je terecht kunt van advies tot nazorg. Of je nou op zoek bent naar een specialist die de uitvoering van het project uit handen neemt, een partner die ondersteuning biedt of een leverancier die snel en eenvoudig vloerverwarmingsonderdelen kan leveren; WTH heeft alles onder één dak.

Project en handel

WTH ontzorgt projecten van A tot Z. Van aanvraag naar offerte, van opdracht naar de afdeling planning, tot de installatie op de bouwplaats. Wij houden altijd rekening met een optimale prestatie binnen de kaders van het project. Doe je de engineering, installatie en montage graag in eigen beheer? Ook dan kun je terecht bij WTH. Bestel gemakkelijk en snel alle materialen voor uw project via onze afdeling Handel. Uiteraard staat ons serviceteam altijd klaar om achteraf te helpen met alle vragen op het gebied van vloerverwarming en -koeling.

Kennispartner

Als installateur is het van belang dat uw medewerkers beschikken over de juiste kennis en expertise om te zorgen voor een optimale werking van de WTH vloerverwarmingssystemen. Daarom hebben wij speciaal voor installateurs ook een opleidingsprogramma samengesteld. Zo kun je altijd en overal bouwen op het deskundige advies van WTH.