WTH biedt de beste oplossingen voor installateurs bij het toepassen van vloerverwarmingssystemen

Geplaatst op 09 januari 2023 door Redactie

De vraag naar vloerverwarming neemt de afgelopen jaren enorm toe. Niet alleen omdat de vraag naar woningen stijgt, maar ook omdat vloerverwarming een logische én duurzame oplossing is voor een comfortabel leefklimaat. Voor nieuwbouw woningen én voor renovatieprojecten. Als installateur heb je hierin een belangrijke rol. Het realiseren van een gezond leefklimaat ligt onder andere in jouw handen. Wij als vloerverwarmingsexpert helpen je daarbij.

Met de producten van WTH heb je voor elke situatie de beste oplossing. Als installateur heb je te maken met bestaande woningen waar maatwerk voor nodig is. Met het modulaire concept van WTH speel je gemakkelijk in op zowel de nieuwe als bestaande installatie van de woning. Hiermee heb je twee vliegen in een klap: een compleet goed werkend systeem en een duurzame vloerverwarmingsinstallatie.

Ben jij een installateur en verzorg jij het project van de engineering, installatie en montage in eigen beheer? Heb jij voldoende kennis over je project en heb je alleen nog de kwalitatieve producten nodig waarmee jij het perfecte vloerverwarmingssysteem kan neerzetten? Maak dan nu gemakkelijk een account aan en bestel via onze webshop!