Word de beste in uw vak

Geplaatst op 16 april 2018 door Redactie

Om de planning, installatie en verkoop van Vaillants huidige én toekomstige innovatieve producten perfect te beheersen, is een goede opleiding van groot belang. Om deze reden biedt Vaillant gratis opleidingen aan in opleidingscentra op verschillende locaties in Nederland en België. Om de opleidingen zo nuttig mogelijk te maken, probeert Vaillant voldoende afwisseling te bieden: theorielessen worden ondersteund door handboeken en aangevuld met praktijklessen in praktijkruimtes.

De opleidingen voldoen aan een hoge standaard, vanaf de reservatie van een cursus tot wanneer het certificaat wordt uitgereikt. Na het volgen van een opleiding van Vaillant bezit de installateur de kennis en vaardigheden om klanten technische ondersteuning en advies te bieden over Vaillants innovatieve systeemoplossingen.

Elke Vaillant opleiding werd specifiek ontworpen om u in te lichten over de laatste ontwikkelingen rond de technologie en oplossingen voor verwarming en warm water. Geleidelijk leert de installateur praktische en nuttige knowhow die snel en makkelijk in de dagelijkse taken toegepast kan worden, zodat het installatiebedrijf verder kan groeien.

De trainingen die Vaillant geeft, zijn onder andere voor de aroTHERM luchtgebonden warmtepomp, de flexoTHERM grondgebonden warmtepomp en de geoTHERM 3kW grondgebonden warmtepomp. Benieuwd naar het gehele trainingsaanbod? Kijk dan hier.