WOLF introduceert de WOLF CKL evo

Geplaatst op 02 januari 2020 door Redactie

De CKL evo is leverbaar met een tweede filtertrap voor optimale bescherming tegen fijnstof, optioneel met druksensoren i.p.v. drukverschilschakelaars voor intelligente filterbewaking.

De tegenstroomplatenwisselaar met 90% warmteterugwinning en Ice Protect Technology, kan middels de modulerende bypass exact qua capaciteit op de gewenste inblaastemperatuur worden geregeld. Daarnaast kan gekozen worden voor een extra boost-klep voor versnelde opwarming. De nieuwste EC-ventilatoren zijn geselecteerd op een laag geluidsniveau en energieverbruik. Uiteraard voldoet de CKL evo aan de ErP2018 wetgeving en EUROVENT energielabel A of A+. De complete regeling van de CKL evo is eenvoudig aan te sluiten op een gebouwbeheersysteem en bevat zeer veel flexibiliteit voor extra regelfuncties.

De CKL evo voldoet aan de hoge klasse TB2 (koudebrugfactor), T2 (thermische isolatie), D1 (stabiliteit) en L1 (luchtdichtheid). De nieuwe CKL evo serie is vanaf januari leverbaar met de luchthoeveelheden 1400, 2400, 3300, de CKL blijft leverbaar met de luchthoeveelheden 4400 en 5800 m3/h.

In de VSK Award-categorie ‘Gezond en comfort’ is de WOLF CKL evo genomineerd.