WOLF CHT-monoblock: woonhuisventilatie en warmtepomp als één team

Geplaatst op 27 september 2021 door Redactie

De CHT-monoblock van WOLF, bestaande uit de monoblock warmtepomp en een woonhuisventilatiesysteem, combineert warmwaterbereiding, verwarming, koeling en ventilatie in één modulaire oplossing.

Met de keuze uit tien varianten is er altijd een passende oplossing beschikbaar, afgestemd op de behoeften van de eindgebruiker.
De opstelling wordt geleverd inclusief geïntegreerd buffervat en expansievat. De grootte van het voorraadvat en de warmtepomp (7/10 kW) kunnen naar behoefte worden geconfigureerd en door het compacte ontwerp neemt de installatie weinig ruimte in.
Het royale voorraadvat van 180 of 280 liter biedt voldoende capaciteit voor huishoudens met een grotere behoefte aan warm tapwater. Met een domoticasysteem als KNX kunnen de ventilatie en verwarming van de woonkamer handig vanaf de bank worden bediend.
De CHT zorgt voor een aanzienlijke besparing op energiekosten ten behoeve van verwarming dankzij het hoge rendement op warmteterugwinning en een SCOP van ruim boven de 5 voor ruimteverwarming.