WOLF 2 minuten-configurator: de snelste weg naar uw luchtbehandelingskast

Geplaatst op 21 november 2017 door Redactie

WOLF heeft een 2 minuten-configurator ontwikkeld, waarmee op elk moment van de dag een op klantspecificatie samengestelde luchtbehandelingskast kan worden geselecteerd.

Op basis van de door u gewenste luchthoeveelheid, luchtsnelheid of energieklasse, met de gewenste functies en opbouw, wordt op de achtergrond een systeem voor u ontworpen.

U kunt kiezen uit een luchttoevoer, luchtafvoer of gecombineerde kast met warmteterugwinning middels een kruisstroomplatenwisselaar of een warmtewiel. Uiteraard kan gekozen worden voor een buiten- of binnenopstelling, beide in de bouwvorm naast elkaar of gestapeld. De luchtbehandelingskast kan uitgebreid worden met een verwarmer, koeler, geluiddempers en compleet gemaakt worden met regeltechniek en bekabeling.

Na de selectie is een grafische weergave te zien in 2D en 3D van de geselecteerde luchtbehandelingskast, met daarbij alle belangrijke gegevens zoals labelklassen, afmetingen en gewicht. Alle gegevens zijn direct als download beschikbaar inclusief het uitgebreide specificatieblad en de maatschets in PDF, DWG, DXF 3D, IFC en als WVDIZ bestand welke geopend kan worden in de WOLF BIM-Browser voor opname in REVIT.