Wisselschakeling creëren met meerdere dimmers: de ECO-DIM.11

Geplaatst op 13 oktober 2023 door Redactie

Met de ECO-DIM.11 kunt u een wisselschakeling creëren met 2 tot 20 dimmers. De dimmer is geschikt voor lampengroepen van 0-250W led.

Wisselschakeling met ≥2 dimmers

De meeste led dimmers in de markt zijn alleen geschikt voor een wisselschakeling met een dimmer en een aan/uit schakelaar. Met de ECO-DIM.11 maakt u een wisselschakeling met meerdere dimmers. Op deze manier kunt u uw lampengroep dimmen vanaf meerdere plekken. Buiten deze unieke eigenschap om heeft deze wisseldimmer nog veel meer te bieden.

Optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit

Met de ECO-DIM.11 haalt u de beste dimbaarheid en lichtstabiliteit uit iedere led lamp. De dimmer beschikt namelijk over een handmatige MIN en automatische MAX afstelling. Hiermee zorgt u voor stabiel licht in het hoogste en laagste lichtniveau. Verder is de ECO-DIM.11 geschikt voor alle A-merken afdekmateriaal. Hierdoor kunt u altijd uw favoriete merk gebruiken.

Vernieuwd design

De ECO-DIM.11 heeft als één van de eerste dimmers het vernieuwde EcoDim design. Dankzij de nieuwe vierkante vorm sluiten alle merken afdekmaterialen nog feillozer aan op de dimmerplaat. Daarnaast geven de streepjes in de 4 schroefgaten exact het midden aan, zodat u eenvoudig de dimmer waterpas kunt installeren. Hiermee is automatisch ook uw afdekmateriaal waterpas.

Bekijk de ECO-DIM.11 nu!