Energiewacht helpt Nederland aan de nieuwe energie

Geplaatst op 26 juni 2017 door Redactie

‘Met nieuwe energie’ neemt Energiewacht haar verantwoordelijkheid binnen de duurzame doelstellingen van Nederland. Energiewacht stelt dat ze haar regio binnen een aantal jaren heeft voorzien van nieuwe energiebesparende en duurzame maatregelen die bijdragen aan de CO2 reductie. Energiewacht motiveert en activeert mensen en organisaties om duurzamer te functioneren, want dat is voor iedereen weggelegd. En om dit aan Nederland kenbaar te maken en de voordelen van duurzame energie breed uit te dragen, kun je nu een verduurzaamd huis of verduurzaamde zaak winnen bij Energiewacht!

Iedereen klaar voor de toekomst?

Energiewacht heeft zich de afgelopen periode toegelegd op ieders persoonlijke energietransitie. Zij maken de overgang naar nieuwe en duurzame energie oplossingen voor iedereen mogelijk. De organisatie is klaargestoomd voor een duurzame toekomst door innovatieve technieken eigen te maken, door de klanten en de behoeften in de markt goed te leren kennen, intern te veranderen en een nieuwe bedrijfsfilosofie aan te meten.

Dit uit zich niet alleen in een aangepaste missie, visie en strategie, ook is er een passende slogan; Nieuwe energie met Energiewacht.

Ja, duurzaam handelen is voor iedereen weggelegd

En hierbij wordt de nieuwe woningscan gebruikt, die vanaf 24 juni aanstaande helpt bij het snel inzichtelijk maken van de mogelijke besparing en duurzame maatregelen, passend voor elke situatie. Dus voor iedereen persoonlijk! Niet alleen door een breed aanbod aan duurzame oplossingen zoals warmtepompen en zonneboilers aan te bieden.

Ook met behulp van initiatieven gericht op bewustwording van de voordelen van duurzaam handelen zoals informatiebijeenkomsten en campagnes, maar ook door lokale betrokkenheid zoals een samenwerking met de Provincie Drenthe. Energiewacht probeert de omgeving te inspireren. ‘Zon van de Zaak’ is een mooi voorbeeld, hiermee maakt Energiewacht samen met werkgevers zonnepanelen met extra voordeel toegankelijk voor medewerkers. Met het doorlopend ontwikkelen van nieuwe initiatieven dragen we bij aan een duurzame toekomst!

 

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement