Win de gouden fitting

Geplaatst op 19 april 2018 door Redactie

Veilig, betrouwbaar en 100% dicht - persfittingen zijn de perfecte manier om buizen in een mum van tijd te verbinden. Het is bijna 50 jaar geleden, dat het eerste perssysteem op de markt werd geïntroduceerd in de vorm van Mapress. Sindsdien is het ontwikkeld tot een standaard voor installateurs. In april 2018 bereikt Geberit een mijlpaal in de productie van het Mapress toevoersysteem: de miljardste fitting wordt geproduceerd! Geberit geeft de miljardste Mapress fitting als een speciale vergulde uitgave weg in een winactie. Alle installateurs worden uitgenodigd hieraan deel te nemen. Deze exclusieve actie loopt tot 18 mei 2018. Informatie en voorwaarden zijn te vinden op www.geberit.nl/mapressfitting.

Het assortiment van Mapress omvat meer dan 350.000 fittingen en buizen; ongeveer 80 procent van alle aansluitingen voor drinkwater en verwarmingsleidingen worden geperst. Met rvs, C-staal, koper en CuNiFe zijn er vier productmaterialen beschikbaar, die vrijwel elk toepassingsgebied met de juiste combinatie van afdichtringen betrouwbaar afdekken. De productie van de miljardste fitting is een bewijs van de betrouwbaarheid en het succes van de technologie.

"We breiden ons assortiment Mapress-producten voortdurend uit en brengen alleen al dit jaar tal van nieuwe onderdelen op de markt - van de nieuwe MasterFix-adapter tot de nieuwe onderhoudsvrije persbekken en de mogelijkheid om gereedschap via Bluetooth uit te lezen. Dit stelt ons in staat klanten nieuwe manieren van werken te bieden, die efficiënter en effectiever zijn", legt Hank Wes, Productmanager Leidingsystemen bij Geberit, uit.

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen!

Geberit geeft haar miljardste fitting weg in een speciale vergulde uitgave! Deze wordt naar verwachting halverwege april in Langenfeld, Duitsland vervaardigd. "Voor welke speciale toepassing is de witte o-ring in een Geberit Mapress rvs fitting?" Dat is de vraag op de speciale Mapress website. Beantwoordt deze wedstrijdvraag goed en maak kans op één van de volgende prijzen:

• 1 × hoofdprijs: de gouden Geberit Mapress fitting plus een luxe weekend in Keulen, inclusief een rondleiding in de Geberit Mapress productiefabriek in Langenfeld, Duitsland.

• 3 × unieke peper- en zoutstellen, gemaakt van Geberit Mapress rvs leidingen en fittingen. De winnaars van deze prijzen mogen tevens mee op excursiereis naar de Mapress fabriek in Langenfeld, Duitsland, samen met een collega.

Doe mee met de actie en win de gouden fitting op www.geberit.nl/mapressfitting.