Wij kennen geen grote of kleine klanten!

Geplaatst op 09 maart 2018 door Redactie

VTE Smarter Solutions, sinds 2017 voor de Nederlandse markt de vertegenwoordiger van Ke Kelit Oostenrijk, kan daarmee ook het volledige Radius Kelit programma voor stadsverwarming aanbieden. Als totaalleverancier van leidingsystemen geheel passend binnen de visie van de onderneming en gericht op de toekomst waarbij stadsverwarming, blokverwarming en andere alternatieve warmtebronnen steeds meer hun weg vinden naar de gebruiker. Systemen en producten van een hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer acceptabele prijs.

Radius-Kelit Infrastructure bundelt de knowhow van twee specialisten op het gebied van leidingsystemen: Ke Kelit Kunstoffwerke GmbH uit Linz (Oostenrijk) en het Engelse/Russische bedrijf Radius Systems Ltd. Zodoende kunnen zij op grond van jarenlange expertise, internationale knowhow en moderne productieprocessen nu gemeenschappelijke doelen bereiken en spannende projecten realiseren.

Flexibiliteit

Flexibiliteit in letterlijk zin mag je als een van de grootste voordelen van het kunststofleidingsysteem (van 16 tot 75 mm) aanmerken. Een paar honderd meter is in no time gelegd en kan zonder problemen bijvoorbeeld onder een viaduct door, om maar eens iets te noemen. Een ‘rare’ bocht? Dat maakt niet uit. Met dit systeem kunt u letterlijk alle kanten op.

“Een ‘rare’ bocht? Dat maakt niet uit. Met dit systeem kunt u letterlijk alle kanten op. Flexibiliteit in optima forma.”

Flexibiliteit in optima forma. Menno Bloemers, sales manager bij VTE EDE: “Het is de enige flexibele buis waarbij drukverschil en een hoge temperatuur geen problemen opleveren. Bovendien wordt er op meerdere fronten geld en tijd bespaard. Immers, er behoeft niet te worden gelast en er kan dus aan één stuk worden doorgewerkt. Onlangs hebben we een project gerealiseerd bij het provinciehuis in Den Bosch en we horen alleen maar enthousiaste verhalen. Een geweldig systeem dat we steeds meer zullen zien. Daar ben ik van overtuigd.”

Een klant is een klant

VTE Ede groeit en daar zal, als het aan Menno Bloemers ligt, voorlopig geen verandering in komen. “De kracht van VTE zit in een aantal elementen. Op de eerste plaats moet je uiteraard kwalitatief goede producten en systemen leveren, daarover bestaat geen discussie. Maar er is meer, zoals het op tijd en op de juiste locatie leveren. Klinkt normaal, maar je hoort het wel eens anders.

En dan, last but not least, dient de klant altijd op de eerste plaats te staan. En dan moet het niet uitmaken welke klant dat is. De klant die een doosje met 20 koppelingen afneemt is voor ons dezelfde klant die 400 koppelingen bestelt, of een pallet met wat voor producten dan ook. Anders gezegd, wij kennen geen grote of kleine klanten. Je komt alleen verder als je klanten tevreden zijn en dat betekent, om dat woord nog maar eens te gebruiken, dat je flexibel moet zijn. Korte lijnen, snel schakelen en indien zich een probleem voordoet dat oplossen. Daar draait het om.”

“Het is de enige flexibele buis waarbij drukverschil en een hoge temperatuur geen problemen opleveren.”

Het bedrijf heeft als een van de weinigen een eigen servicedienst om daar waar nodig klanten bij te staan. Om de leversnelheid maar ook om andere redenen werkt VTE hard aan het verbeteren van de interne logistiek. En daar worden de nodige investeringen voor gedaan. Menno Bloemers: “We zijn bezig met een interne verbouwing en dat zal ertoe leiden dat veel bedrijfsprocessen verder geoptimaliseerd worden. Beter, sneller en efficiënter. Goed voor ons en beter voor de klant.”

Out of the box

Tot slot nog een ander, niet geheel onbelangrijk punt waarmee VTE Ede zich onderscheid: niet alleen out of the box denken maar vooral ook handelen. Menno Bloemers: “Meedenken en oplossingen verzinnen. Of het nu gaat om de techniek of om de logistiek …er kan vaak meer dan je denkt.”

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement