Whitepaper Drinkwaterhygiëne

Geplaatst op 16 september 2020 door Redactie

De kwaliteit van drinkwater bewaken. Hoe doe je dat in de praktijk? U vindt het antwoord in de Whitepaper Drinkwaterhygiëne die sinds kort kan worden gedownload.

Drinkwaterhygiëne is één van de terreinen waar Viega over een schat aan kennis en ervaring beschikt. De uitgebreide kennis wordt gecombineerd met verschillende systeemoplossingen die installateurs en eindgebruikers ondersteunen bij het realiseren van een veilige en volkomen hygiënische drinkwatervoorziening.

Waterverversing

Viega weet als geen ander dat het behoud van drinkwaterkwaliteit een kwestie van kennisdelen is. Daarom ook biedt Viega een schat aan informatie in de vorm van een overzichtelijke Whitepaper Drinkwaterhygiëne. Met feiten en cijfers over het belang van drinkwaterhygiëne, informatie over het behoud van drinkwaterkwaliteit en tal van toepassingsvoorbeelden uit de praktijk.

De Whitepaper is te vinden op de speciale website portal rondom het thema Drinkwater. Hier worden drinkwater en drinkwaterkwaliteit stap voor stap voor u uiteen gezet en passeren verschillende systeemoplossingen de revue. Daarbij wordt onder meer stil gestaan bij het belang van doordacht ontwerpen, het gebruik van hoogwaardige materialen en het belang van een goede balans tussen waterverversing, temperatuurbeheersing en doorstroming.

Meer weten? Download de Whitepaper dan hier.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement