Western Airconditioning 30 Jaar

Geplaatst op 05 juli 2018 door Redactie

Op 1 juIi 1988 is Western Airconditioning gestart en bestaat dus 30 jaar. In deze periode heeft Western Airconditioning zich, als leverancier op het gebied van airconditioners, waterkoelmachines, warmtepompen en luchtbehandelingsapparatuur tot één van de belangrijkere spelers op de Nederlandse markt ontwikkeld. Met name het zeer uitgebreide programma en de professionele serviceafdeling hebben bijgedragen aan deze succesvolle ontwikkeling.

Western Airconditioning startte haar activiteiten in Soest als leverancier van airconditioningapparatuur in de capaciteitsrange van 2 tot 60 kW koelvermogen. Vanaf de oprichting heeft Western Airconditioning het belangrijk gevonden een eigen serviceafdeling te bezitten. Onderhoud en service vond toentertijd voornamelijk plaats aan eigen producten. Het bedrijf is in 30 jaar uitgegroeid tot een belangrijke Nederlandse leverancier van apparatuur in de range van 1 tot 2000 kW koel- en verwarmingsvermogen en is sinds 2001 gevestigd in Hoevelaken. Naast een verkooporganisatie heeft het de beschikking over een professionele service-divisie, die service, reparaties en onderhoud op maat kan verrichten aan eigen apparatuur maar ook van andere merken.

Bij Western Airconditioning staat professionaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel en waar de klant centraal staat. De afgelopen 30 jaren waren zeer succesvol en er wordt met veel positiviteit gekeken naar de toekomst.