Werkspot introduceert kluskalender als reactie op tekort aan vakmannen in Nederland

Geplaatst op 23 oktober 2017 door Redactie

Het tekort aan vakmannen is al maanden in het nieuws. Werkspot herkent dit probleem en introduceert daarom de kluskalender. Het doel van deze kalender is om consumenten beter inzicht te geven in de beschikbaarheid van vakmannen. Dit helpt niet alleen consumenten sneller een vakman te vinden, Werkspot probeert hiermee ook vakmannen te helpen aan meer werk tijdens de rustige maanden van het jaar.

De eerste kalender richt zich op CV-installatie. Veel huiseigenaren gaan pas op zoek naar een installateur nadat de eerste vorst is geweest, waarna CV-installateurs een groot aantal aanvragen tegelijk ontvangen. De afbeelding laat zien dat consumenten tot oktober de beste kans hebben om een CV-installateur te vinden.

Ronald Egas, CEO van Werkspot: “Wij zien dat huiseigenaren vaak massaal op hetzelfde moment dezelfde type klussen plaatsen. Hierdoor worden vakmannen op het ene moment overvraagd en op het andere moment is het weer te rustig. Met onze kluskalender proberen wij vraag en aanbod beter op elkaar aan te laten sluiten.”

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement