Werkspot en Wasco: een succesvolle samenwerking met voordeel voor de installateur

Geplaatst op 18 december 2018 door Redactie

Werkspot en Wasco werken al meer dan vijf jaar innig samen aan een voordeelprogramma voor installateurs. Dit heeft installateurs zoals Silvo van Halderen van Silcv, al veel voordeel geboden. De samenwerking helpt beiden Werkspot en Wasco bij het creëren van een groter en loyaal klantenbestand.

Het programma is simpel; elk bedrijf dat is aangesloten bij Werkspot en producten aanschaft bij Wasco, ontvangt 2,5% van zijn aankoopwaarde terug als Werkspot-krediet. Met dit krediet kan de installateur reageren op opdrachten bij Werkspot.

Wasco: “Samenwerking met Werkspot leidt tot groei”

Vijf jaar geleden zag Wasco de markt massaal naar meer zelfstandigen groeien. Vanuit die trend besloot het in zee te gaan met Werkspot. De samenwerking heeft sindsdien enkel geleid tot groei. Voor Wasco is de zelfstandige installateur inmiddels een belangrijke doelgroep. De in de installatiebranche gespecialiseerde groothandel ontwikkelt dan ook meerdere proposities rondom de zelfstandige installateur, zoals branchespecifieke trainingen via Wascollege.

Jan Bijnen, directeur Inkoop & Marketing bij Wasco: “Wasco heeft zich ten doel gesteld om haar klanten te ondersteunen om nog succesvoller te ondernemen. Ook de samenwerking met Werkspot maakt dit streven al meer dan een lustrum waar.”

Silvo van Halderen: “Wasco is voor mij een betrouwbare speler”

Eén van de installateurs die gebruik maakt van de samenwerking is Silvo van Halderen, eigenaar van Silcv in Den Hoorn. Silvo van Halderen: “Ik werk al ruim 20 jaar in de verwarmingsindustrie. Het maakt mij niet uit wat ik repareer, als ik maar repareer. Mijn technische achtergrond is vrij breed.” In 2014 maakte Silvo de stap om voor zichzelf te beginnen.

Silvo van Halderen: “Ik had behoefte aan meer flexibiliteit en dit was het juiste moment, maar ik startte zonder klantenbestand. Zo kwam ik terecht bij Werkspot. Mijn inschrijving bleek vrijwel meteen een succes en het aantal klanten nam stevig toe. In deze branche draait het niet alleen om reviews, maar ook mond-tot-mond reclame. Werkspot klanten geven mijn naam door aan vrienden en familie, dat hoor ik regelmatig.”

Silvo is positief over Werkspot: “Ik vind Werkspot een makkelijk platform. En de samenwerking met Wasco is een mooie bijkomstigheid. Wasco is voor mij een betrouwbare speler, een totaalleverancier. Veel van mijn producten, zoals radiatoren, badkamer accessoires en cv-ketels, bestel ik bij hen. De service is goed en ze weten waar ze het over hebben. Inmiddels heb ik door mijn Wasco aankopen zoveel Werkspot-krediet opgebouwd, ik houd het amper bij. Ik kan het iedereen aanraden hier gebruik van te maken, met name de startende zzp’er kan hier veel voordeel uithalen.”

Het ideale moment

Met een alsmaar aantrekkende markt en de start van het herfst- en winterseizoen, is dit het ideale moment om gebruik te maken van het Werkspot/Wasco voordeelprogramma. Deelname is eenvoudig: bedrijven die zijn uitgesloten bij zowel Werkspot als Wasco doen automatisch mee.


Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement