Installateur moet ontwikkelen in veranderende installatiewereld

Geplaatst op 30 augustus 2019 door Redactie

Het nieuwe installatieseizoen start 10, 11 & 12 september in Hardenberg met kennis, noviteiten & netwerken.
Na de zomervakantie is het fijn om je geheugen weer op te frissen en je relaties weer de hand te schudden. Tijdens De Installateur van de Toekomst (Installatie & Elektro Vakbeurs) in Evenementenhal Hardenberg staan maar liefst 200+ E&W (toe)leveranciers, groothandels en producenten klaar om hun kennis en oplossingen met jou te delen!

Kennis- & Praktijksessies

Op de beursvloer zelf wordt er voldoende aandacht geschonken aan kennisoverdracht. Tijdens Kennissessies van o.a. TVVL, DHPA en NVDO word je bijgespijkerd over verschillende actuele thema’s. Leer meer over adiabatische koeling, verdiep je in smart buildings & lighting of bekijk de warmtepomp eens in een ander daglicht. Daarnaast zijn er in de avond hands-on Praktijksessies in de kennistheaters waarin exposanten hun efficiënte product pitchen. Bekijk het volledige programma voor een overzicht van alle sessies.

Netwerken & noviteiten

Ook bij exposanten is er genoeg productkennis te vinden op zowel E- als W-gebied, bijvoorbeeld over: test- en meetapparatuur, zonnepanelen, verlichting, klimaat- en koeltechnieken, sanitair en meet- en regeltechniek. Bekijk de deelnemerslijst voor het totale overzicht van alle E & W exposanten.

Registreer je hier voor gratis tickets.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement