Installatie en Elektro Vakbeurs in Hardenberg

Geplaatst op 03 september 2018 door Redactie

De ontwikkelingen in de (elektrotechnische) installatiesector gaan snel. Volgens veel professionals zelfs razendsnel. Ook jij krijgt te maken met gebeurtenissen die een grote impact hebben op jou. Om daar goed op voorbereid te zijn geven we je op Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs toegang tot actuele informatie over de markt en slimme toepassingen van producten en oplossingen die jouw werk makkelijker maken.

Dat de vakbeurzen in september schouder aan schouder staan geeft jou de mogelijkheid om naast schakel- en contactmateriaal, automatiseringssystemen, verlichting en beveiligingssystemen ook de nieuwste trends op het gebied van leidingsystemen, lucht- en waterbehandeling, (warmte)pompen en sanitair te ontdekken! Bovendien tref je tijdens je beurswandeling vaklieden waarmee je mogelijk kunt samenwerken.

Week van de installateur

Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs vallen in de Week van de Installateur. Een week die o.a. als doel heeft om de onschatbare waarde van de installateur te etaleren. Tijdens deze week organiseren we een aantrekkelijk programma die je inzichten geeft in jouw toekomst. Zo is er een inspirerende netwerksessie voor vrouwen, een bijeenkomst van UNETO-VNI met drie speerpunten, een kennisbijeenkomst van TVVL, en diverse kennis- en praktijksessies én sprekers!

Bekijk hier het beknopte kennisprogramma en vraag hier direct jouw gratis tickets aan met registratiecode 61818177.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement