Week van de installateur

Geplaatst op 27 augustus 2018 door Redactie

De ontwikkelingen in de (elektrotechnische) installatiesector gaan snel. Volgens veel professionals zelfs razendsnel. Ook jij krijgt te maken met gebeurtenissen die een grote impact hebben op jou. Om daar goed op voorbereid te zijn geven we je op Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs toegang tot actuele informatie over de markt en slimme toepassingen van producten en oplossingen die jouw werk makkelijker maken.

Je krijgt niet alleen een kijkje in de toekomst van jouw beroepsgroep, we geven je ook letterlijk toegang tot beide vakbeurzen, die niet zonder reden tegelijkertijd plaatsvinden. De versmelting tussen de E- en de W-installatie is bijvoorbeeld een van de thema’s waar we veel aandacht aan schenken.

Week van de installateur

Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs vallen in de Week van de Installateur. Een week die o.a. als doel heeft om de onschatbare waarde van de installateur te etaleren. We hebben dan ook een waanzinnig programma samengesteld voor zowel de E- als W-installateur om actuele informatie te geven over de markt en oplossingen die het werk makkelijker maken.

Bekijk hier het beknopte kennisprogramma van alle dagen. Op onze website lees je de uitgebreide informatie per onderdeel. Let op: sommige onderdelen gaan op inschrijving, maar uiteraard is alles kosteloos te bezoeken!
Vraag direct jouw gratis kaarten aan met registratiecode 61818963!