Webinar ‘Intelligente persmachines die de vakman ontzorgen’

Geplaatst op 14 april 2021 door Redactie

Leer tijdens het kosteloze Viega webinar op 28 april alles over de mogelijkheden van de nieuwste generatie persmachines van Viega. Hoe ‘smart’ werkt u binnenkort?

Vakmanschap – daar draait het om in de installatiewereld. Want vakmanschap staat synoniem voor een eersteklas installatie – een installatie die zich jarenlang probleemloos bewijst. Dat vakmanschap vergt wel het beste gereedschap. Dat beseft Viega als geen ander. Daarom presenteert Viega nu de nieuwe generatie Pressgun 6 persmachines. Deze generatie omvat vier modellen: de intelligente Pressgun 6 Plus en Pressgun Picco 6 Plus, Pressgun 6 en Pressgun Picco 6. Vier verschillende machines die de vakman ontzorgen. Zo kan die zich concentreren op zijn klus.

Webinar

De nieuwe Pressgun 6-generatie is sinds kort in Nederland verkrijgbaar. Viega organiseert daarom op 28 april a.s. uur het webinar ‘Intelligente persmachines die de vakman ontzorgen’. Tijdens het webinar laat Manager Technical Support Gerben Verweij u kennismaken met de smart modellen Pressgun 6 Plus en Pressgun Picco 6 Plus. Daarbij passeert ook de Viega Tool Services app de revue – uw digitale maatje op de smartphone waarmee u zicht houdt op uw persmachine.

Wat: Webinar Intelligente persmachines die de vakman ontzorgen

Waar: Online (link wordt toegestuurd na aanmelding)

Wanneer: 28 april 2021 - 16.00 – 17.00 uur

Wie: Installateurs, monteurs, managers Technische Dienst en anderen die zich beroepsmatig bezighouden met perstechniek

AANMELDEN