Waterstof centraal op SHK ESSEN 2020

Geplaatst op 16 oktober 2019 door Redactie

Waterstof wordt beschouwd als een energiebron met een enorm potentieel voor de energietransitie. Het gas kan regeneratief worden geproduceerd en kan zelfs tot een klein percentage rechtstreeks in de bestaande aardgasinfrastructuur worden geïnjecteerd. Bovendien opent de ontwikkeling van een waterstofinfrastructuur een verscheidenheid aan nieuwe toepassingsgebieden. De technologieën worden momenteel ontwikkeld en veel bedrijven zijn actief aan het onderzoeken naar de mogelijkheden. Op de SHK ESSEN krijgen ze de kans om hun innovatieve oplossingen van 10-13 maart 2020 aan de HVAC-sector en dus aan potentiële gebruikers te presenteren. Het nieuwe aanbod wordt ondersteund door de Federale Vereniging van Bedrijven in de Gas- en Waterindustrie - figawa en het Fachverband SHK Nordrhein-Westfalen. Aantrekkelijke stands zijn nog steeds beschikbaar voor deze beurs.

‘Waterstofpraktijk in dialoog’ is de titel van de vakbeurs SHK Essen in Galeria heeft opgezet. Hier kunnen de aanbieders van innovatieve waterstoftechnologieën rechtstreeks communiceren met het geïnteresseerde professionals. Hier kunnen vragen en nieuwe opdrachten worden besproken. Hoewel waterstof een trend voor de toekomst is, is het toch op veel gebieden nog een nieuw onderwerp. De behoefte aan onderwijs is groot, de interesse ook. SHK ESSEN biedt een aantrekkelijke kans voor het verkrijgen van informatie, die bedrijven op het gebied van waterstoftechnologie kunnen gebruiken.

Deelname aan workshops mogelijk

Gedurende de gehele beurs worden workshops aangeboden op het gebied van waterstoftechnologie. De onderwerpen omvatten waterstofinfrastructuur op districts- en gebouwniveau, de toepassingsgebieden voor waterstof in de SHK-sector, de onderlinge verbinding van de waterstofsector, voorschriften, toepassingen, apparaten en componenten, evenals de huidige stand van de wetenschap.

De exposanten hebben niet alleen de mogelijkheid om hun eigen producten te presenteren, ze kunnen ook deelnemen aan de workshops om hun producten en/of diensten nog dichter bij geïnteresseerde professionals aan te bieden. De workshops vinden plaats op alle dagen van de beurs in de ochtenden en middagen. Op vrijdag als de laatste dag van de beurs, zijn ze alleen gepland in de ochtend.

Moderne technologie ontmoet relevante doelgroep

Om de twee jaar trekt de SHK ESSEN, beurs voor sanitair, verwarming, airconditioning en digitaal gebouwbeheer, een geïnteresseerd vakpubliek naar Messe Essen. Bezoekers hebben een hoge beslissingsbevoegdheid: meer dan een op de vier bestelt op de beurs. 69 procent zijn beslissingsbevoegd.
Meer informatie en registratie www.shkessen.de

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement