Waterdruk te laag? Last van geluid? Weinig ruimte?

Geplaatst op 11 februari 2019 door Redactie

Waterdruk in gebouwen te laag of onstabiel? Dan biedt DAB Pumps als enige in zijn soort de compacte drukverhogers e.sytwin, die u eenvoudig en snel installeert. Bijvoorbeeld voor collectief gebruik in een appartementencomplex, grachtenpand of kantoorgebouw. De e.sytwin drukverhogers zijn meerpomps-units en ca. 30% compacter dan vergelijkbare drukverhogingsinstallaties. De capaciteit per pomp is tot 180 l/min bij 20 m, de maximum opvoerhoogte is 60 m. U kunt de drukverhoger e.sytwin dus inzetten tot zelfs 9 verdiepingen. En gegarandeerd met een hoog comfort, want de ingestelde waterdruk blijft altijd constant.

Alle componenten, waaronder de frequentieregelaars, de regeltechniek, de terugslagkleppen en een expansievat zijn geïntegreerd. Het docking station, het handige installatieframe voor 2-4 pompen, en de draadloze verbinding tussen de pompen vereenvoudigt en versnelt het installeren. Dankzij de meerdere aansluitmogelijkheden sluit u de leidingen snel en makkelijk aan. De instellingen geschieden m.b.v. het goed leesbare LCD-display.

Uw opdrachtgever profiteert van een hoog comfort dankzij de constante waterdruk (setpoint instelbaar van 1 tot 5,5 bar). Daarnaast geniet men van het lage geluidsniveau van slechts 45 dB(A). Tot slot de energiebesparing van ruim 50%, die zorgt voor een terugverdientijd van gemiddeld 2 jaar.