Wasco & Aircovent bestormen samen de koeltechnische markt

Geplaatst op 15 januari 2021 door Redactie

Vanaf eind januari verhuist Aircovent naar een nieuwe locatie in Rotterdam Noord om samengevoegd te worden met de Wasco-vestiging. Daarnaast is Aircovent geïntegreerd in alle 34 Wasco-vestigingen. Hiermee bundelen Wasco en Aircovent nóg meer de krachten om zowel de koeltechnische als de w-installateur optimaal te kunnen bedienen.

Compleet aanbod

Wasco timmert flink aan de weg op het gebied van airconditioning. In 2017 nam Wasco het Rotterdamse Aircovent over en kreeg daarmee de marktleider in installatiematerialen voor airconditioning, koeling en warmtepompen in handen. Ook weet Wasco al enkele jaren succesvol het merk Haier in de markt te zetten. Om het aanbod completer te maken, is daar vorig jaar een groot assortiment aan Daikin units bijgekomen. Daarnaast weten veel installateurs de weg te vinden naar WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, waarbij onder meer de F-gassen opleiding wordt aangeboden.

Verhuizing Aircovent

Aircovent verhuist eind januari naar het pand waar Wasco Rotterdam Noord al gevestigd is. Voor installateurs is dus het uitgebreide Aircovent- en Wasco-assortiment vanaf 1 februari aan de Corkstraat 29 af te halen. De afhaalvestiging is van maandag tot en met vrijdag vanaf 7.00 uur geopend. Het kantoor van Aircovent verhuist naar de Sheffieldstraat 18, direct naast de Wasco-vestiging.

Ruim assortiment

Met de fysieke verhuizing van Aircovent binnen Rotterdam, in het pand naast én met Wasco, wordt de integratie volledig bekrachtigd. Naast de nieuwe kantoorruimte aan de Sheffieldstraat is er een zeer ruim magazijn beschikbaar aan de Corkstraat en is er volop voorraad voor zowel de W- als koeltechnische installateur aanwezig.

Logistiek

De uitgebreide en gespecialiseerde magazijnvoorraad van Aircovent is al vanaf de zomer van 2020 ondergebracht in de distributiecentra van Wasco in Apeldoorn en Twello. Klanten van Aircovent en Wasco krijgen hier vandaan hun bestelde materiaal binnen 24 uur geleverd. Inmiddels is ook een uitgebreid koeltechnisch assortiment op alle 34 Wasco vestigingen te verkrijgen.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement