Warmteservice start in Almere en bereikt hiermee de mijlpaal van 75 vestigingen in Nederland

Geplaatst op 19 december 2022 door Redactie

Warmteservice heeft op 5 december haar eerste vestiging in de gemeente Almere geopend. Met deze opening heeft Warmteservice de bijzondere mijlpaal van 75 vestigingen verspreid door heel Nederland bereikt, aangevuld met een complete webshop. Warmteservice richt zich op installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers en verkoopt producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen.

Het Nederlandse familiebedrijf groeit al jaren en opent daarom regelmatig nieuwe vestigingen. De vestiging in Almere is de tweede vestiging in de provincie Flevoland en onderstreept de ambitie van Warmteservice om altijd dicht bij de klant te zijn. Mede daarom kiest het bedrijf het centraal gelegen industrieterrein Markerkant, met veel parkeergelegenheid voor het pand aan nummer 1202 C-D. Het industrieterrein kenmerkt zich met publiekstrekkers als Praxis, Kwantum, Gamma en Leen Bakker. Bezoekers rijden vanaf het Markerkant zo de N702 op.

Doorgewinterde bedrijfsleider aan het roer

De bedrijfsleider van de nieuwe vestiging is Harry de Koter, al jaren woonachtig in Almere. De Koter werkt al sinds 1991 voor Warmteservice en is begonnen in de eerste vestiging van het familiebedrijf. In de jaren erna heeft De Koter liefst vier nieuwe Warmteservice-vestigingen opgestart. Hij wordt door vaste klanten herkend als toenmalig bedrijfsleider van vestigingen in Leiden, Purmerend, Haarlem en Naarden.

Voor De Koter betekent de start in Almere een nieuwe periode. ‘Almere is een groeiende gemeente en we merken dat steeds meer mensen zelf hun woning verbouwen. Reden genoeg om in deze jonge stad een Warmteservice-vestiging te openen! Ik kijk er ontzettend naar uit om klanten te ontvangen in ons pand met twee verdiepingen en een vloeroppervlak van ruim 700 vierkante meter. We bieden hier een compleet assortiment aan. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan duurzame producten en informeren we de klanten graag over de mogelijkheden.’

Over Warmteservice
Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met zijn aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed te bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor een cv-ketel en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations.
Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 75 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam. Het snelgroeiende bedrijf heeft veel vacatures.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement