Warmteservice opent 70e vestiging in Almelo

Geplaatst op 01 juli 2021 door Redactie

Warmteservice opent een nieuwe vestiging en wel in Almelo. De opening van Warmteservice Almelo betekent de 70e vestiging van Warmteservice in Nederland en de 5e vestiging in Overijssel.

Veel klanten komen met plezier in de vestigingen in Hengelo en Enschede. Door in Almelo een nieuwe locatie te openen van bijna 450m2 oppervlakte, verwacht Warmteservice nog beter op de regionale behoeftes te kunnen inspelen en zo voor iedereen in de buurt te zijn.

De vestiging is gelegen aan de Frederik van Eedenstraat nummer 60 en is met de auto zeer goed bereikbaar. Vanaf de A35 afrit Almelo-Zuid is het slechts 5 minuten rijden tot de voordeur van Warmteservice Almelo.

Richard van Rijsdam is de franchisenemer van deze vestiging. Het is voor hem zijn 3e vestiging. Van Rijsdam timmert al ruim 25 jaar aan de weg bij Warmteservice. Na werkzaam te zijn geweest in Amsterdam, destijds in het tweede filiaal, is van Rijsdam in 2000 gestart als franchise-ondernemer in Hengelo.
Na 9 jaar was het tijd voor een tweede vestiging, te weten in Enschede. Nu komt daar zijn derde vestiging in Almelo bij.

Soner Unsurorlu zal als bedrijfsleider in Almelo de dagelijkse leiding op zich nemen. Hij is 6 jaar werkzaam bij Warmteservice Enschede. Al met al vindt u er een ervaren team dat u van het juiste advies kan voorzien.

Het team van Warmteservice Almelo heet u van harte welkom in de nieuwe vestiging.

U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele cv ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. Inmiddels zijn er 70 Warmteservice vestigingen in Nederland.

Warmteservice Almelo
Frederik Van Eedenstraat 60 (unit 4)
7606 BJ Almelo

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement