Warmteservice opent 59e vestiging in Schagen

Geplaatst op 14 september 2018 door Redactie

Warmteservice opende 10 september haar 59e vestiging aan De Witte Paal 304-B in Schagen.

Michael Steenvoorden, een bekend gezicht binnen de organisatie (voorheen werkzaam bij Warmteservice Alkmaar) heeft de overstap gemaakt om in Schagen de scepter te zwaaien.

Michael vertelt: We hebben reeds vestigingen in Alkmaar en Hoorn. Veel klanten gaven aan dat een Warmteservice vestiging in Schagen handig zou zijn. Immers de installateur wil graag zo snel mogelijk zijn materialen in de buurt kunnen ophalen. De keus om in Schagen te starten was dus snel gemaakt.

Warmteservice verkoopt alles op het gebied van cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om dit te installeren. Daarnaast bieden zij een groot aantal duurzame oplossingen duurzame oplossingen.

Warmteservice is een familiebedrijf met 59 vestigingen en heeft een overzichtelijke website. Met name de deskundigheid van de medewerkers maken het verschil. De vestigingen werken met een vast team, die u ontzorgen en altijd voor u klaar staan. Via de chatfunctie op de website kunt u ook online direct uw vragen stellen. Doordeweeks van 07.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement