Warmteservice opent 4e vestiging in Amsterdam

Geplaatst op 25 januari 2021 door Redactie

Het Noord-Hollandse Amsterdam wordt 1 februari verrijkt met een nieuwe vestiging van Warmteservice in Amsterdam Nieuw West. Het is voor de landelijke keten de 69e vestiging in Nederland.

Altijd dichtbij

Veel klanten uit de regio worden reeds verwelkomd in de vestigingen Amsterdam Oost, West en Zuid. Een nieuwe locatie in Amsterdam Nieuw West past volledig bij de visie van Warmteservice om altijd dichtbij haar klanten een vestiging te openen. De verwachting is dan ook dat via deze weg nog beter op de regionale behoeftes ingespeeld gaat worden.

U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. U krijgt professioneel advies en een groot deel van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Naast de traditionele cv ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. Inmiddels zijn er 69 Warmteservice vestigingen in Nederland.

Dave van Oosterom zal in Amsterdam Nieuw West de zaak gaan leiden. Hij is al bijna 10 jaar werkzaam bij Warmteservice. Dave is begonnen als verkoopmedewerker in Purmerend en staat inmiddels 5 jaar in Amsterdam Oost. Hier heeft hij in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan.

Dave vertelt: “Ik kijk ontzettend uit naar het moment dat de deuren voor het eerst open zullen gaan. Voor mij is dit een mooie kans om te laten zien wat ik geleerd heb. Daarbij is het opbouwen van een nieuwe vestiging een uitdaging op zich”.

Van harte welkom

Om de opening van de nieuwe vestiging feestelijk in te luiden, ligt in de openingsweek van 1 februari een waardebon van € 20 op u te wachten. Deze kunt u bij een volgende aankoop boven de €50 direct verzilveren.

Dave heet u van harte welkom!

Warmteservice Amsterdam Nieuw West
Keurenplein 2-4
1069 CD Amsterdam
T+31(0)20 -767 02 22

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement