Warmteservice nu ook via WhatsApp en chat bereikbaar

Geplaatst op 28 september 2016 door Redactie

Warmteservice heeft de afgelopen periode een aantal vernieuwingen doorgevoerd waarmee de contactmogelijkheden flink zijn uitgebreid. Naast dat de 54 vestigingen ruime openingstijden hebben, is Warmteservice dit jaar gestart met een chatfunctie op warmteservice.nl.

Doordeweeks zijn zij van 07.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor vragen, het laten checken van offertes en hulp bij het online bestellen. Sinds kort is Warmteservice ook bereikbaar via WhatsApp tussen 07.00 en 18.00 uur op 06 – 30 34 28 80. Ook op zaterdag bestaat de mogelijkheid tot chatten en WhatsAppen. Daarnaast is Warmteservice ook bereikbaar via Facebook, Twitter en telefonisch via 088 - 5600 500.

Uw klus ‘gewoon perfect geregeld’

De slogan van Warmteservice luidt: ‘gewoon perfect geregeld’. Samengevat: een uitgebreid assortiment A-merken uit voorraad leverbaar, zeer deskundige medewerkers en een persoonlijke service. De medewerkers doen er alles aan om klanten van het beste advies te voorzien over de materialen. Warmteservice verkoopt cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om het te installeren.

Snelle levering

Voor klanten is het van groot belang dat de artikelen er zijn wanneer de klant deze nodig heeft. Door nachtontvangsten van diverse leveranciers zijn klanten ervan verzekerd dat de bestelling vanaf 07.00 uur ’s ochtends in de Warmteservice vestiging aanwezig is.

Kijk voor meer informatie op www.warmteservice.nl