Warmtepomp HTS ARTstyle combineert design met techniek

Geplaatst op 07 augustus 2023 door Redactie

De nieuwe warmtepomp HTS ARTstyle van REMKO voldoet aan de wensen van de opdrachtgevers: deze warmtepomp heeft een uniek design, is fluisterstil en werkt zeer efficiënt, dankzij de moderne technologie. Remko, de specialist in duurzame energietechniek, levert hem in zes formaten tot 23 kW, in de Duo-uitvoering zelfs tot 46 kW.

Verwarming, koeling, prioritair gebruik van zelf opgewekte elektriciteit, zuinige verwarming van drinkwater – de HTS warmtepomp combineert alle vereisten voor eigentijdse nieuwbouw of uitgebreide renovatie. De ronde buitenunit van de split-module trekt de aandacht met zijn ongewone design. Achter de hout- of zilverkleurige lamellen gaat een zeer efficiënt binnenleven schuil.
Voor een snelle installatie zijn er verschillende pakketoplossingen beschikbaar met een bufferreservoir en andere relevante componenten. De intelligente regeling met Remko Smart-Control Touch is eveneens geïntegreerd. Deze is compatibel met een smart-grid of kan via een extra module met een smartphone worden bediend.

De buitenunit van de HTS ARTstyle warmtepomp, hier getoond in de kleur camura, combineert het hoogste technische niveau met een ongewoon design.