Waar vindt u het antwoord op vragen van uw klanten?

Geplaatst op 30 september 2019 door Redactie

Wat van een elektricien gevraagd wordt door zakelijke en particuliere klanten wordt steeds complexer. Naast storing zoeken en nieuw- en verbouwprojecten, komen ook vragen over draadloos geschakelde ledlampen en sensoren voorbij. De vakbeurs LED + Elektro is de uitgelezen plek om al deze producten met elkaar te vergelijken en om kennis op te doen tijdens seminars van onafhankelijke experts.

De elektricien van de 21e eeuw denk in systemen en niet langer in producten. Nog maar zelden gaat een verbouwing over het trekken van een simpel draadje tussen een lamp en een dimmer; van elektriciens wordt verwacht dat ze een heel systeem visualiseren voor ze aan de klus beginnen. Dit vereist grote vertrouwdheid met alle mogelijke oplossingen.
Omdat de oplossingen elkaar snel opvolgen en veel nieuwe producenten en dienstverleners opstaan, raken veel elektriciens en eindklanten het overzicht kwijt. Zeker online worden nogal makkelijk beweringen gedaan die lang niet altijd waar zijn, en vaak moeilijk te controleren zijn. Groothandels en fabrikanten ondersteunen daarom steeds vaker de elektricien.

Grote uitdagingen én kansen

Complexe vragen van eindgebruikers vormen een uitdaging, maar bieden gelijk ook een grote kans voor elektriciens. Zij kunnen zich met hun vakkennis onderscheiden en zich door hun kundige advies onmisbaar maken.

Om deze kansen te grijpen, zijn nieuwe kennis en inzichten, contacten en een groter netwerk nodig. Op 13 + 14 november komen in twee dagen tijd meer dan 6.500 van de grootste elektrotechniek- en LED-vakspecialisten samen in de Brabanthallen in Den Bosch. Vakbeurs LED + Elektro biedt 60 gratis seminars, meer dan 200 innovaties en 150 bedrijven uit 15 verschillende landen. In twee dagen alle oplossingen onder één dak.

Geïnteresseerd? Lezers van deze publicatie kunnen zich kosteloos inschrijven op www.led-elektro.nl door gebruik te maken van de invitatiecode ‘19INSTALLTOT.’

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement