VSK 2020: NIBE is klaar voor de toekomst

Geplaatst op 20 januari 2020 door Redactie

2020 is voor NIBE hét podium voor de presentatie van een aantal nieuwe warmtepompen, bijbehorende binnenunits en accessoires.

De meest opvallende introductie is die van de geavanceerde S-serie, met onder meer water/water warmtepompen, lucht/water warmtepompen, bijbehorende binnenunits en diverse accessoires. Alle producten uit de S-serie zijn gebaseerd op een geheel nieuw hard- en softwareplatform waarbij connectiviteit centraal staat. En dan heeft NIBE uiteraard ook nog een aantrekkelijke beursactie: wie tijdens VSK 2020 de NIBE-stand bezoekt, maakt kans op een geheel verzorgde NIBE factory tour in Zweden.

Met de nieuwe S-serie zet NIBE een belangrijke stap op weg naar de slimme toekomst, waarin alles in een intelligent netwerk met elkaar verbonden zal zijn en smart technologie het leven makkelijk maakt. De warmtepompen van de NIBE S-serie beschikken daarom standaard over een geïntegreerde wifi-antenne voor draadloze communicatie – met een smartphone of tablet – of via een router met het internet. NIBE stelt hiervoor bovendien een volledig vernieuwd online platform beschikbaar: myUplink. Het beheren en bedienen van de warmtepompen op afstand wordt hierdoor nóg makkelijker, sneller en gebruikersvriendelijker.

Vanzelfsprekend is ook het design van de nieuwe S-serie onderscheidend: Scandinavisch strak, stijlvol en tijdloos.
Nibe staat op de VSK stand C034 in hal 7