VSK 2020: Midden in de toekomst

Geplaatst op 02 december 2019 door Redactie

De installatiesector profiteert volop van de economische trends, zoals de energietransitie, klimaatontwikkeling en duurzaamheid, maar het vraagt wel om aanpassingen.

Waar in 2018 slimmer werken en de warmtepomp in het middelpunt stonden, staan nu meer dan ooit tevoren allerlei oplossingen klaar om de energietransitie een boost te geven. “Er ontstaan steeds meer marktinitiatieven voortvloeiend uit het klimaatakkoord, er hebben steeds meer fabrikanten allerlei oplossingen zonder verbruik van gas gevonden en komt bijvoorbeeld aquathermie opzetten. Daar komt bovenop dat industrialisering, digitalisering en prefabricage een vlucht zal nemen en circulariteit echt hoog op de agenda komt. Daar zal dus ook op VSK 2020 veel aandacht voor zijn”, zegt Patrick Schilte, Business unit manager Bouw & Installatie bij Jaarbeurs.

Samen met partners Techniek Holland, DNVI en NVKL spant Jaarbeurs zich in om zoveel mogelijk vragen van installateurs te beantwoorden. “Waar wordt een installateur blij van..?” Van het ‘tools & try’-plein, via de diverse kennis- en doe-componenten, tot het gezellige beurscafé, alles is er op gericht antwoorden te geven op prangende vragen.

Een bezoek aan VSK 2020 helpt installateurs op weg naar meer kennis en inzicht. Een voorsprong op weg naar de toekomst. Een bezoek aan VSK 2020 is gratis.
Meld je hier aan.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement