VSK 2020: Beleef de toekomst in vier inspirerende dagen

Geplaatst op 06 januari 2020 door Redactie

Met nog maar een paar weken tot VSK 2020 wordt de toekomst steeds duidelijker.

Er wordt van je verwacht dat je naast de praktijk ook advies geeft. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen is dus onontkoombaar. Maar ook jezelf blijven ontwikkelen is een must. Op het "Mensen van de toekomst"-plein word je geïnformeerd over mogelijkheden voor in- en doorstroom én je persoonlijke ontwikkeling. En sta je midden in de toekomst!

De Warmtepomp Innovatieroute brengt jou langs verschillende exposanten met innovaties op warmtepompgebied. Experts informeren jou over duurzame oplossingen op het gebied van klimaattechnologie.

Vragen over hoe om te gaan met intelligente gebouwen of een veilig huis? Waar moet je rekening mee houden? Wat komt er allemaal bij de inrichting kijken? Antwoord krijg je in de “Smart Homes & Intelligent Buildings”-lane. Hier vind je specialisten op het gebied van domotica, IOT en standaarden zoals KNX die er voor zorgen dat verschillende systemen binnen één automatiseringssysteem te integreren en te besturen zijn.

Een bezoek aan VSK 2020 helpt jou op weg naar meer kennis en inzicht. Een voorsprong op weg naar de toekomst. Een bezoek aan VSK 2020 is gratis.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement