Vragen over fijnstof en ISO16890? Vlint adviseert

Geplaatst op 12 mei 2017 door Redactie

Vlint is de nieuwe naam voor Nedfilter, Requa, Climexx en Insolids. De kennis, producten en diensten van deze vier bedrijven zijn nu samengevoegd onder één merknaam.

De 360° aanpak

Vlint biedt installateurs en gebouwbeheerders een compleet kennis- en serviceconcept voor een zuiver binnenklimaat. Zij noemen dat de 360° aanpak.
Vlint kijkt namelijk verder dan filtratie en biedt ook producten en diensten aan als reconditionering van luchtbehandelingskasten én luchtverdeling in gebouwen via comfortabele en hygiënische textiele luchtverdeelsystemen.

Ze leveren naast gedegen advies de juiste producten en ze ontzorgen door werkzaamheden voor u uit te voeren met een eigen ervaren servicedienst.
Vlint werkt aan complexe klimaatsystemen in ziekenhuizen, datacenters en cleanrooms. Ook werken ze aan zuivere lucht en een goed binnenklimaat in kantoren waar dat steeds belangrijker wordt.

ISO 16890 en fijnstof

Fijnstof wordt steeds vaker herkend als een groot gezondheidsprobleem. De recent geïntroduceerde ISO 16890 norm voor klimaatfilters besteedt veel aandacht aan het tegenhouden van fijnstof.

Wilt u weten wat de gevolgen zijn voor uw installaties? De specialisten van Vlint weten wat de effecten van de ISO 16890 norm zijn op binnenklimaat, energiegebruik en standtijd van filters.

Ga voor meer info naar http://blog.vlint.nl/blog/4-belangrijke-zaken-die-u-moet-weten-over-de-nieuwe-iso-16890-norm.