Voorkom virusverspreiding met de AirPurifier: de nieuwe luchtreiniger van WOLF

Geplaatst op 23 februari 2021 door Redactie

Deskundigen zijn het erover eens dat tijdens een coronapandemie alleen goede ventilatie of luchtfiltering in ruimtes de overdracht van virussen via aerosolen zo laag mogelijk kan houden. Daarom lanceert WOLF de AirPurifier: een ruimtebesparende en direct toepasbare luchtreiniger voor het filteren van aerosolen uit de lucht. Voorzien van een 230V biedt de luchtreiniger een snelle oplossing waarbij geen aanpassingen aan het gebouw nodig zijn.

De luchtreiniger van WOLF filtert de ruimtelucht met een HEPA-filter H14 en een hybride voorfilter voor fijnstof met actieve koolstof voor geurneutralisatie. Met deze filters wordt de AirPurifier bijzonder geschikt voor openbare en commerciële ruimtes waarbij onvoldoende geventileerd wordt.

De AirPurifier voldoet aan VDI 6022: De hoogst mogelijke hygiëne in overeenstemming met de eisen voor luchtbehandelingsystemen en -apparaten. De luchtreiniger is voorzien van slechts 2 standen waardoor deze uiterst gebruiksvriendelijk is. Met de boost-functie kan men kiezen voor meer luchtfiltratie, bij geopende ramen wordt daarmee extra geventileerd.

Met een geluidsdrukniveau van 34 dB(A) bij een luchtfiltratiesnelheid van 4-6x in de ruimte kent de luchtreiniger een zeer stille werking.
De WOLF AirPurifier is ontworpen voor ruimtevolumes tot 200 m3 . Voor grotere ruimtes kunnen meerdere units toegepast worden.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement