Voorjaarsronde SDE+ 2016 opent op 22 maart

Geplaatst op 24 februari 2016 door Redactie

Op dinsdag 22 maart gaat de ronde SDE+ voorjaar 2016 open. Dat heeft minister Henk Kamp vrijdag 19 februari aan de Tweede Kamer laten weten.

Vanaf dinsdag 22 maart 9.00 uur kan via het eLoket van RVO.nl een aanvraag gedaan worden voor de SDE+ subsidieregeling. Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland.
Hiermee zet Nederland een grote stap richting het halen van de doelen uit het energieakkoord om in 2023 16% hernieuwbare energie te produceren.

Openstellingsronde SDE+ voorjaar 2016

In deze ronde wordt € 4 miljard budget beschikbaar gesteld voor het stimuleren van hernieuwbare energieprojecten. De openstellingsronde SDE+ voorjaar 2016 loopt van dinsdag 22 maart, 9.00 uur tot donderdag 28 april 2016, 17.00 uur.

eLoket

Via het eLoket van RVO.nl kan vanaf dinsdag 22 maart, 9.00 uur subsidieaanvraag ingediend worden. Al een paar weken voor openstelling van de regeling, kan subsidieaanvraag klaargezet worden in het eLoket. Zorg dat de aanvraag compleet is, want alleen complete aanvragen worden in behandeling genomen. Voor actuele informatie over de openstellingsronde SDE+ voorjaar 2016 en het eLoket ga naar website van RVO. Gaat u hernieuwbare energie produceren en bent u van plan SDE+ subsidie aan te vragen? Bekijk dan de SDE+ 2016 voorlichtingsfilm. Binnen 4 minuten weet u of en hoe u gebruik kunt maken van de regeling.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement