Voor elke situatie de juiste Robot verdeler!

Geplaatst op 11 december 2020 door Redactie

Robot heeft een uitgebreid assortiment aan verdelers van hoge kwaliteit, zodat ze samen met u voor elke situatie de juiste verdeler kunnen selecteren. Zo hebben ze stalen en composiet verdelers. Verdelers voor hoge- en lage aanvoertemperaturen, voor cv-ketel, hybride systemen, warmtepomp of stadsverwarming. De specialisten van Robot helpen graag bij het selecteren van de juiste verdeler.

De eerste selectie vindt plaats op basis van de warmtebron en aanvoertemperatuur. Een van deze mogelijke opties is onze nieuwste verdeler; de Standaard PRO.

Nieuw, dé Standaard PRO

Met de Standaard PRO verdelers worden de huidige standaard- én LTV verdeler vervangen voor één type vloerverwarmingsverdeler. Dit betekent een juiste werking met hoge- én lage aanvoertemperaturen. De nieuwe verdelers zijn nog compacter en nu ook verkrijgbaar t/m 16 groepen!

Projecten

Voor al uw vloerverwarmingsprojecten, van klein tot groot, kunt u een aanvraag indienen bij Robot Vloerverwarming. Hier zal, op basis van de wensen van uw klant, in samenwerking met uw groothandel een productselectie worden gemaakt om tot een passende offerte te komen. Na opdracht zal de Project Sales afdeling van Robot een legplan maken, welke u kunt gebruiken bij de montage. De montage liever uitbesteden? Dan kunnen ze samen met u op zoek naar de juiste montagepartner zodat het volledige project 'turn-key' opgeleverd wordt.

Kijk voor meer informatie op https://www.robotclimate.com/blog/category/projecten.html